decoration decoration decoration
decoration
leaf leaf leaf leaf leaf
decoration decoration

Het ForumSpellenForum Buurthuis

Naast alle spellen die er bij ons op het Forum worden gespeeld, is er ook voldoende ruimte om met elkaar te praten in de cafés bij de spellen,  maar ook in ons ForumSpellenForum Buurthuis!  In het Forum Buurthuis is alle ruimte voor leuke gesprekken, discussies, interessante tips, weetjes, reviews, ideeën….. Ga zo maar door! Het Buurthuis heeft verschillende serieuze en minder serieuze ‘ruimtes’.  Denk hierbij aan:

Nieuws en Discussies‘.
In deze ruimte worden onderwerpen uit het nieuws en regionieuws met elkaar besproken. Leden mogen hier gesprekken ‘openen/ starten’ over ‘serieuze onderwerpen’.  Elke week (op maandag’ verschijnt er ook een ‘Stelling van de week’. Iedereen is welkom hierop zijn of haar mening te geven en het gesprek aan te gaan. Voorop staat natuurlijk wel dat we altijd elkaars mening zullen respecteren en ook met respect met elkaar omgaan tijdens deze discussies en gesprekken.

Gezondheid en lifestyle
In deze ruimte kunnen mensen alle onderwerpen aansnijden en met elkaar bespreken, welke te maken hebben met gezondheid, beweging en lifestyle. Er staan ‘gezonde eet en beweegtips’ , lekkere recepten, er is een ‘moestuin’ afdeling, gesprekken over suikers, sportevenementen, etc.!

Films – series – boeken en TV‘.
Hier kunnen leden TV programma’s met elkaar bespreken, films, boeken die zij aan het lezen zijn, spelprogramma’s, sporten op TV, reality shows, etc.

Forum Ideeënbus
Ieder lid van onze site is van harte welkom om mee te denken over de site, spellen en andere forum onderwerpen. Als mensen leuke of goede ideeën hebben, mogen zij deze hier ten alle tijden plaatsen. De crew zal dan (in overleg) bekijken of ze hier wat mee kunnen!  Alle ideeën zijn welkom en het kan voor elk forumdeel, spel, aanvulling, opmerkingen, aanmerkingen of wat nieuws zijn. We horen het graag! Tenslotte maken we met elkaar de site tot wat moois! De crew biedt slechts de mogelijkheid hiervoor.

Algemeen Forum café en ‘Hoe is het nu met…?’
De titel van deze ruimte zegt in feite al genoeg. Hier vinden onze leden ‘het Algemene forum café’ waar ze lekker kunnen kletsen met elkaar zonder dat dit over een bepaald onderwerp of spel hoeft te gaan. Het mag serieus zijn, maar ook gewoon kletspraat  (zodat ze op andere forumdelen on-topic kunnen blijven ;)  ).
Ook vind je hier: ‘Hoe is het nu met…?’ Als iemand een forumlid mist en graag wil weten hoe het gaat met dit lid (je wilt graag dat de crew een bepaald lid voor je zoekt) of ben je er zelf tussenuit geweest en wil je weer even van je laten horen….. Hier kan het!

loading
×