decoration decoration decoration
decoration
leaf leaf leaf leaf leaf
decoration decoration

Shop en bank

Op ons forum spelen en werken wij met een Forum geldsysteem. Allereerst willen wij gelijk benadrukken dat dit om ForumSpellenForum (FSF) Euro’s gaat, geen echte Euro’s !! Voor ons geldsysteem en voor alle ‘aankopen’ hebben wij een ‘Shop’ met een ‘Bank’ . Deze zijn uiteraard ook virtueel en alleen bruikbaar voor onze eigen site en door onze leden.
Door berichten op ons forum te posten of een spel te winnen krijg je geld. Afhankelijk van de lengte van een bericht en ook per spel dat je kunt winnen, is het bedrag wisselend. Met dit geld kan je weer spulletjes kopen in de shop, stortingen doen op je bankrekening en inschrijftickets / Casinofiches voor spellen kopen. Als nieuw lid krijg je alvast FSF € 1000,- , zodat je een ‘startkapitaal’ hebt en dus deel kan nemen aan een spel.  Verdere weetjes over onze shop en bank:

 

Dit is de shop en de werking van de shop in het kort. Heb je nog vragen hebben of wil je meer lezen over de Shop, klik dan op deze link om naar het ‘Shop informatietopic’ te gaan:
http://www.forumspellenforum.nl/smf/index.php/topic,21962.0.html

loading
×