decoration decoration decoration
decoration
leaf leaf leaf leaf leaf
decoration decoration

Spellen op het ForumSpellenForum!

 

Op ons forum worden verschillende soorten spellen georganiseerd. De verschillende spellen worden niet allemaal doorlopend en tegelijk georganiseerd, waardoor er steeds afwisseling is in het spelaanbod. Zo is er voor een ieder wat wils. Door de spellen af te wisselen, en niet allemaal tegelijk te starten, hoeven leden ook geen keuze te maken tussen meerdere spellen waaraan zij mee zouden willen doen, maar wat niet allemaal tegelijk kan. We hebben immers allemaal ook onze dingen in het ‘dagelijks leven’ welke door en voor moeten blijven gaan. Het Forum en de spellen zijn bedoeld als leuke en sportieve ontspanning daaromheen.
Bij alle spellen en op al onze forumdelen is er ook een ´Café´ te vinden. In het ‘Café’ kan  door iedereen vrij gekletst worden. Ook de  leden die op dat moment niet meedoen aan het spel kunnen hier terecht als toeschouwer en  mee te kletsen met de anderen. Regel is altijd wel dat mensen die zelf niet deelnemen, of die tijdens het spel ‘af zijn gevallen’, geen hints over het spel mogen geven of zich op andere wijze over het spel mogen uitlaten. Dit is niet leuk voor en eerlijk naar de deelnemers.

Onze spellen zijn te verdelen in 5 categorieën:

 

Voor de kortlopende spellen, de langlopende spellen en de toernooien dienen leden zich eerst op te geven voor deelname. Voor deelname kopen mensen met “Forum euro’s  (GEEN ECHT GELD!!) een inschrijfticket. Het forumgeld voor de aankoop van deze tickets gaat in een pot voor de winnaar. Meer informatie hierover kun je vinden onder het menu ´Shop en Bank´.
De diverse spellen, Arcade spellen en spellen in het Casino kan een ieder op elk moment spelen en/ of aan meedoen zonder vooraf op te geven.

Bij alle spellen staat een spel uitleg  op het forumdeel waar het spel gespeeld zal gaan worden. Hier kan je meer informatie over het spel, spelregels en eventuele inschrijving vinden. Verder kunnen mensen altijd de spelorganisatie, crewleden of moderators aanspreken op het moment dat zaken onduidelijk zijn of er andere vragen zijn.

Nieuwe spelers (leden) zijn ALTIJD welkom bij spellen. Mensen moeten zeker niet schromen deel te nemen als ze zin hebben mee te doen, ook niet als ze het betreffende spel nog nooit hebben gedaan. Hulp is altijd dichtbij en er is bij spelleiding en crew altijd bereidwilligheid het spel uit te leggen. Tijdens spellen zal er ook stapsgewijs zoveel mogelijk uitleg gegeven worden over wat er op welk moment de bedoeling is. Verder is het natuurlijk ook zo dat door te spelen je een spel vanzelf leren kennen.

Onder de ´submenu´s´kun je meer informatie vinden over de verschillende categorieën spellen.

Veel speelplezier!

loading
×